08-775 50 00

(Öppet dygnet runt)

MÖJLIGHETEN ATT REGISTRERA HUSHÅLLSMEDLEMMARS UPPGIFTER I SPÄRRTJÄNSTEN UPPHÖR 1 JUNI 2020

Läs mer | Stäng

Bakgrunden till detta beslut är vår strävan att fullt ut möta direktiven från nya Dataskyddsförordningen (GDPR) som innefattar att personliga uppgifter inte får registreras utan påvisat samtycke samt att varje individ skall ha full kontroll över sina personliga uppgifter.
Registrerade uppgifter gällande hushållsmedlemmar kommer att tas bort ur vårt dataregister per 1 september 2020.

Du som huvudanvändare av Spärrtjänsten kommer som vanligt ha tillgång till tjänsten och dina redan registrerade uppgifter påverkas inte.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Om StopService


Kontakta oss

Har du frågor angående StopService tjänster?

Kontakta oss genom att fylla i formuläret. Vi svarar så fort vi kan, senast inom 24 timmar.

Vill du hellre ringa når du oss på 08-775 50 00. Vi har öppet dygnet runt, året om, så du får alltid personlig service.
Om oss

StopService är marknadsledande och specialister på identitetsskydd och värdeskydd. StopService administreras av cxLoyalty International AB och tillhandahålls även i samarbete med banker och kortutgivare på den nordiska marknaden.

cxLoyalty International AB är ett helägt dotterbolag till cxLoyalty Group, USA. cxLoyalty Group har över 70 miljoner kunder i världen, varav 20 miljoner i Europa.

Text

Säkerhet & betalning

Varje gång du lämnar ut eller erhåller information om personuppgifter i vårt säkra online-system krypteras informationen med hjälp av en teknik som kallas Secure Sockets Layer, som brukar förkortas SSL. För att informationen ska förbli konfidentiell krypteras informationen med SSL-tekniken medan den sänds över internet mellan din dator och cxLoyalty Internationals system.

En säker session med hjälp av SSL upprättas där cxLoyalty International erbjuder online-tjänster och där konfidentiell information behandlas, till exempel vid Registrering av kort/värdehandlingar i Spärrtjänsten eller registrering av personliga uppgifter under Min profil.

Denna HTTPS-sida använder även ett EV-certifikat (Extended Validation) vilket indikeras med grönt i sökfältet (visas olika beroende på vilken webbläsare du använder) ihop med ett hänglås vilket innebär att du är skyddad och tryggt kan registrera dina uppgifter.


Betalning

Hos StopService sker all betalning via internet och därför är vi speciellt uppmärksamma på säkerheten. Vi tillämpar 3D Secure, en teknologi utvecklad av VISA och MasterCard som syftar till att identifiera kortinnehavaren vid köp online. Identifieringsprocessen bygger på att en personlig kod/lösenord används i samband med köpet. Med denna teknik kan du som kortinnehavare vara säker på att ditt kort inte används av någon obehörig.

När du betalar med ditt kort skickas dina kortuppgifter direkt till din banks betalningssystem. All kommunikation mellan dig och bankens betalningssystem är krypterad, så att ingen obehörig kan få tillgång till de uppgifter du skriver in via internet.

cxloyalty International AB ©