08-775 50 00

(Öppet dygnet runt)

Varning för bluffsamtal om StopService

Den senaste tiden har ett flertal StopService-kunder kontaktats av företaget uSecurity som hävdar att alla nyckelbrickor från StopService skall bytas ut till ”miljövänliga brickor”. Företaget har i flera fall även sagt sig ringa på uppdrag av StopService. Detta stämmer inte och du behöver inte byta ut dina nyckelbrickor. Läs mer

Visa inte detta meddelande igen

Varning för bluffsamtal om StopService

Den senaste tiden har ett flertal StopService-kunder kontaktats av företaget uSecurity (Increment Security Group Gothia AB) som hävdar att alla nyckelbrickor från StopService skall bytas ut till ”miljövänliga brickor”. Företaget har i flera fall även sagt sig ringa på uppdrag av StopService. Detta stämmer inte och du behöver inte byta ut dina nyckelbrickor. StopService har inget samröre med detta företag.

StopService arbetar inte heller med telefonförsäljning. Vi kontaktar endast våra kunder via telefon i samband med återfunna nycklar.

Om du har mottagit ett samtal från detta företag rekommenderar vi att du kontaktar Konsumentverket för att göra en anmälan. Kom även ihåg att om du ingått ett avtal via telefon har du alltid rätt till 14 dagars ångerrätt och om du anser att informationen kring ångerrätten har varit otydlig kan köpet ångras i upp till ett år.

Om du har ytterligare frågor kring detta är du välkommen att ringa vår kundtjänst på 08-775 50 00.

cxloyalty International AB ©